Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op https://www.lapetardasangria.be/ of hierna La Petarda Sangria genoemd. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.
La Petarda Sangria aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij La Petarda Sangria of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan La Petarda Sangria. Vermenigvuldiging in welke voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming van La Petarda Sangria.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze acties en schrijf je in op onze nieuwsbrief!

    Door op verzenden te klikken, gaat u akkoord met onze Privacy Policy